Nedjelja, 27.10.2024.

KARLEUŠA PONOVO NA SUDU! Evo za šta je terete!

Petak, 30.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Jeleni se sudi jer je prije dvije godine napala fotografa Kurira koji ju je snimao na grobu njene majke. Terete je za zlostavljanje i mučenje, a zbog toga joj prijeti zatvor

Kareluša je tako viđena da u pratnji svog odvjetnika u četvrtak izlazi iz Palače pravde u Beogradu, potpuno obučena u bijelo.

Bijela boja, koja sugerira nevinost, smatraju njeni pratitelji, ne zna se koliko bi joj mogla pomoći.

Naime, kako pišu srpske Nezavisne novine, protiv Kareluše je na sudu u Beogradu podignut optužni prijedlog zbog napada i vrijeđanja fotografa Kurira, Vladimira Šporčića.

Ako se presuda donese u korist spomenutog, Jelena bi mogla završiti i u zatvoru.

Naime, prije dvije godine, nakon tragične smrti Jelenine majke, Divne Karleuše, fotograf je bio na radnom zadatku gdje je fotografirao grob preminule radijske voditeljice, a Jelena, koja se u tom trenutku zatekla na mjestu događaja, prema riječima Šporčića, istog je fizički napala, pljuvala i vrijeđala.

Zbog svega navedenog, Treće osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je optužni prijedlog gdje ju se tereti za zlostavljanje i mučenje, a sud bi uskoro trebao i zakazati početak suđenja. Kako piše navedeni medij, za ovo kazneno djelo predviđena je kazna zatvora u trajanju i do godinu dana.

Kao i u dosadašnjim skandalima, Jelena se i po pitanju ovoga oglasila na svom Instagram profilu.

– Nejasno je kako su fotografi i njegov vozač uopće preživjeli to ‘mučenje i zlostavljanje’? Naime, oni su ‘samo radili svoj posao’ na groblju i fotografirali ovu opasnu ženu dok čisti grob svoje majke… Dva uplašena i nezaštićena muškarca nikada ne trebaju šetati sami po groblju i fotografirati! Jer svašta se može dogoditi ako nalete na ‘karakondžulu’. Npr. mučenje i zlostavljanje. A nije isključeno ni silovanje – napisala je Jelena gdje su, očekivano, brojni obožavatelji podržali njezin komentar opravdavajući ju kako se sve dogodilo dok je bila na groblju te da isto nije mjesto za fotografiranje,prenosi 24sata.hr.