Nedjelja, 12.05.2024.

Will Smith progovorio o otvorenom braku: Ne preporučujem ovo nikome

Srijeda, 29.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Will Smith progovorio je o svom braku sa suprugom Jadom Pinkett Smith te je otkrio kako su u jednom trenutku odlučili odbaciti monogamiju.

“Jada nikad nije vjerovala u konvencionalan brak… Imala je članove porodice koji su imali nekonvencionalnu vezu. Odrasla je na način koji se posve razlikovao od mog”, rekao je Smith u razgovoru za GQ.

“Koji je savršen način za interakciju kao par? Tijekom velikog dijela svoje veze živjeli smo u monogamiji, no nismo ju smatrali savršenstvom”, dodao je.

Will je rekao da njihov pristup braku nije za svakoga.

“Dali smo jedno drugome povjerenje i slobodu, ali smo uvjereni kako svatko od nas mora pronaći vlastiti put. Brak za nas ne može biti zatvor. Ne preporučujem nikome ovaj put. Dali smo jedno drugome slobodu i vjerujemo si. Za mene su slobode koje smo dali jedno drugome najviši oblik ljubavi”, poručuje Will.

Smith je ispričao kako je jedno vrijeme maštao o haremu. Na popisu djevojaka za harem našle su se Halle Berry i Misty Copeland.

“Ne znam gdje sam to s*anje vidio kao tinejdžer, ali ideja o putovanju s 20 žena koje sam volio i o kojima sam brinuo i sve to, činila se kao zaista sjajna. A onda, nakon što smo to malo odigrali, rekao sam: ‘To bi bilo užasno. Možete li zamisliti koliko jadno?’ Ne čini me lošom osobom što sam oženjen i mislim da je Halle lijepa”, objasnio je Smith.

O navedenoj ideji je razgovarao s trenericom za intimnost Michaelom Boehm.

“U mom su umu i kršćanskom odgoju čak i moje misli bile grijesi. To je zaista bio proces kroz koji me Michaela vodila kako bih shvatio da moje misli nisu grijesi. Pa čak ni djelovanje na nečistu misao nije od mene napravilo komad sranja”, rekao je.