Četvrtak, 24.10.2024.

SANDRA BLOKIRALA IVANU Pjevačice u svađi zbog fudbalera! “Nije mogla da veruje kad je čula da joj se drugarica munta sa bivšim”

Četvrtak, 28.01.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Poslednjih dana u javnosti je počela da kruži priča da je pjevačica Ivana Nikolić, članica grupe “Hurricane”, u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, inače bivšim dečkom Sandre Afrike. Sada su se pojavili i navodi da je Sandra zbog toga odlučila da prekine svaki kontakt sa nekadašnjom drugaricom.

Iako je Ivana izjavila da nije u vezi sa Volkovim, i da je sa njim dugogodišnja prijateljica, njegova bivša djevojka Sandra Afrika je riješila da je blokira, piše “Informer”.

Nije mogla da vjeruje kada je čula da joj se drugarica smuvala sa bivšim. Najprije je mislila da je to trač, ali kada je vidjela njihove zajedničke fotke u novinama, baš se iznervirala. Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt s njom – rekao je neimenovani izvor blizak Sandri i dodao:

Ivani je pričala sve o momcima, a često su u razgovoru pominjale i Volkova. Sandra joj se povjerila da je baš bila zaljubljena u njega i da su imali burnu vezu, ali da je to sada gotova priča. Nije očekivala da će Ivana to shvatiti kao ‘zeleno svjetlo’ i da će se smuvati s njenim bivšim.

Ivana Nikolić se, podsjetimo, oglasila povodom navoda da je u vezi sa fudbalerom.

Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo, kao i sada na Kopaoniku, gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju – rekla je članica grupe “Hurricane”.