Subota, 27.04.2024.

ANA KORAĆ POTKAČILA MAJU MARINKOVIĆ: Ona je djevojka za sirotinju

Ponedjeljak, 27.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Ana Korać poručuje da je zauvijek završila s rijaliti životom jer je pronašla mir pored novog dečka, uspješnog biznismena iz Beograda kojem želi da rodi dijete.

I dok starleta uživa u ljubavnoj idili, svojoj kolegici Maji Marinković, koja je, prema tvrdnjama mnogih, u svemu kopira, poručuje da od nje ima još mnogo da uči.

– Malo sam se smirila, distancirala, prija mi da se odmorim. Ali to je u mom slučaju zatišje pred buru. Prija mi da me nema neko vreme. Sve mi je postalo dosadno, ljudi, komentari. Ne bih voljela da se povučem, i da želim, ne bih mogla. Ali trenutno uživam u prazničnoj idili, stiže Nova godina, Božić, poslije ćemo da pravimo skandale (smijeh). Distancirala sam se od rijaliti života. Ne pripadam ja tamo. Nije to za mene. Više me nećete gledati u tom projektu. Pokušavam da uđem u glavu Maje Marinkovcić i shvatim šta se tamo dešava. Kao da sam joj idol. Na neki način me gotivi, a u medijima sve najgore. Mrzi me što ne može da bude ja, a opet me i voli – rekla je, pa opisala kako traži partnere.

-To je stvar trenutka. Takvi muškarci nikada ne bi bili u vezi s, recimo, Majom. Ona nema ponašanje. Nju ne bih upoznala ni s prijateljima, a kamoli s nekim dobrostojećim muškarcima. Zamislite da izađemo, da mi se baca po restoranu. Da sam muško, bilo bi me blam da mi ona bude djevojka. Ona je djevojka za sirotinju – kaže Ana.