Petak, 03.05.2024.

Oglasila se Dalilina mama: “Dragojevići su bacili crnu magiju na moju kćerku”

Subota, 27.11.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Emina Mujić se dugo nije oglašavala za medije o tome šta zaista misli o raspadu braka njene kćerke Dalile Dragojević i sada već bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Ovog puta je odlučila da otvori svoju dušu pa je iznijela mnogo šokantnih tvrdnji.
U tom velikom intervjuu jedno od neizbježnih pitanja ticalo se tračeva da je Dalila, navodno, bacila ljubavnu magiju na Dejana. Emina je to negirala i optužila da su vradžbine bačene na njenu kćerku a ne obrnuto. U ovoj tvrdnji je žestoko zakačila čitavu porodicu Dragojević.

– Prije bih rekla da je crna magija bačena na moju Dalilu i to sa njihove strane. A to će se tek razotkriti. Spominjala je Dalila igračke koje kakve koje dobila, a to zna tata Goran (Dragojević prim. aut.). Ovog puta pozdravljam Gorana, on dobro zna šta je donio Dejanu i Dalili, i šta je Dejan našao. To je došlo od njihove porodice – rekla je Emina.

Još ću reći, pošto ja gledam sve to šire, unešena je jakna Ane Korać na prvo veče zadrugovizije za Mikija, i to je od tada počelo da se dešava. To niko nije ispratio, ali ja jesam. Znam 1000 posto da se desila tako crna magija – rekla je Mujićeva.