Četvrtak, 26.05.2022.

DAO SAM CECI 600.000 EURA ZA KONCERT NA UŠĆU I ŠUTNULA ME JE, A SA BRENOM JE ZAVLADALA LOŠA ENERGIJA: Mili otvorio dušu

Utorak, 26.10.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Aleksandar Milić Mili nikad do sada nije javno govorio o razlozima prekida dugogodišnje saradnje sa Cecom Ražnatović, kojoj je zajedno s pokojnom Marinom Tucaković napisao najveće hitove u karijeri.Ipak, u razgovoru za Kurir Stars, kompozitor je otkrio da je on Ceci platio koncert na Ušću i da je za taj nastup iskeširao čak 600.000 eura.

– Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovjek koji se svojih obećanja drži do besvjesti. Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovjek. Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcjenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim s tim. Odmah sam “izletio” iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kad su takve stvari u pitanju. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 eura, slomio sam se oko toga – otkrio  je Mili.

Aleksandar se osvrnuo i na saradnju s Lepom Brenom, kojoj je napravio jedan uspješan album.

– Godine 2008. dolazi u studio Lepa Brena, koja je za mene najbolja pjevačica u istoriji naše muzike. Ja kad čujem šta sve može glasom – ona je u studiju nevjerovatno zahvalna. Iako ima taj spoljašnji štit i gard, ona sluša i menja se, šta god da joj kažeš, ona se daje iz sveg srca i sve snage. To je odlika velikih pjevača. Uveijk sam smatrao da njen vokal mora da ima mnogo bolje pjesme i da mnogo bolje pjeva nego što to pokazuje u svojim pjesmama – kaže kompozitor i dodaje da je s Brenom brzo prekinuo kontakt.

– Naša saradnja je počela sa albumom “Uđi slobodno”. To je šteta, krivo mi je što nismo nastavili saradnju. Ja sam i njoj rekao: “Još jedan ili dva moja albuma i mi punimo Ušće na keca.” Mislim da je tek te 2008. dobila pjesme dostojne velike zvijezde kakva je ona. I tu se desilo opet nešto po ličnoj osnovi, zamijenila se energija, koja više nije bila produktivna, i zato je bilo bolje da se pozdravimo, jer nikad ne može iz loše energije da nastane nešto dobro – ispričao je Mili.