Subota, 18.05.2024.

PROBLEMI U GRUPI: Ksenija neće da pjeva za 300 eura

Četvrtak, 23.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Već neko vrijeme se spekuliše o raspadu grupe Hurricane, koju čine Sanja, Ksenija i Ivana, iako je njihov PR tim demantovao te navode.

Posljednji put je priča plasirana u medijima kada je Ksenija Knežević na Instagramu obrisala sve fotografije s koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog profila.

Međutim, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, Ksenija Knežević se navodno više puta tokom protekle nedjelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini.

Glavni razlog da izađe iz benda navodno su finansije. Kada poslije nastupa honorar podijeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 eura, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pjevačice koja je članica jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima.

Ksenija je zbog ove situacije navodno očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utjehu pruža joj momak Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Ksenija ispoštovati i ostati do kraja, ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo.

Iz PR službe grupe Hurricane se nisu javljali na poznati broj telefona kako bi prokomentarisali ova saznanja.

-Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a mi ne dajemo izjave za ono što je u vezi s privatnim životom – rekli su za medije ranije, nakon što je Ksenija obrisala sve fotografije.

S druge strane, članica grupe Sanja Vučić je odnedavno u vezi sa jednim milionerom iz Španije, koji se trudi da na svaki način udovolji svojoj dragoj.

Koliko je zaljubljen u pjevačicu, pokazuje i činjenica da Španac ne žali novac, pa je dosad više puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom svijeta, gdje su se sastajali daleko od očiju javnosti. Sanja se trudi da se za njenu novu romansu još ne sazna.