Petak, 29.03.2024.

SVI PRIČAJU O TETOVAŽAMA SINA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Aleksina slika nastala na Bogojavljanje zapalila internet, a evo šta on kaže

Subota, 23.01.2021. | Magazin | Showbiz

Sin pjevača, tekstopisca i književnika  Đorđa Balaševića Aleksa, putem zvanične stranice MMA organizacije Megdan koju vodi objavio zanimljivu fotografiju.

Prvi čovjek Megdana je Bogojavljanje obilježio tako što je ušao u Kanal Dunav-Tisa-Dunav gdje se fotografisao.

Aleksa, nekada reprezentativac Srbije u hrvanju, prije nekog vremena bio je u žiži jer je najavio vjenčanje sa dugogodišnjom djevojkom, za koju kaže da ga je potpuno promijenila.

Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradjeda slavio za vrijeme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali poslije mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smio. Sve se promijenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osjećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame, rekao je Balašević mlađi za Hello magazin.