Subota, 26.10.2024.

NAKON RASKIDA SA ANOM KORAĆ: David Dragojević želi da bude starletan

Ponedjeljak, 22.03.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nedavno je odjeknula vijest da je Ana Korać “šutnula” i ostavila svog rijaliti dečka Davida Dragojevića.

Molio da ga ne ostavi

Oni su svoju vezu započeli prije dvije godine u rijalitiju “Zadruga”, kada je on prevario tadašnju djevojku Aleksandru Subotić, dok je ona bila napolju i nije mogla ni očekivati da će joj tako nešto javno prirediti i učiniti.

Naime, u prethodih par nedjelja, već nekoliko puta se u medijima spekulisalo da u njihovoj vezi “ne cvjetaju ruže” i da je Dragojević konstantno u Aninoj sjenci kao njen potčko, ali su oni uvijek takve navode providno poricali i demantovali, a mnogi sumnjaju da je upravo Dragojević molio Anu da ga ne ostavi na pola puta, i da neće imati gdje da boravi i biće prinuđen da se vrati u svoje rodno mjesto Veternik, gdje se nerado vraćao nakon svakog raskida.

Kako se komentariše, raskid je bio veoma buran, gdje je starleta Dragojevića izbacila iz stana sa svim stvarima koje mu je ona kupila, i da je na njegovu žalost bio primoran da se vrati u Veternik, s obzirom da je ona plaćala stan u kom su boravili. Ana je bila izričita u odluci da ne želi više nikakav odnos s njim, a već godinama unazad se sumnja da je upravo ona izdržavala sada već bivšeg dečka.

Nakon raskida, bivši dečko Ane Korać, u želji da prikaže javnosti i dokaže njoj kako ne pati zbog kraha u ljubavi, započeo je ponovni mladalački život, žurke, opijanje i bahaćenje, mada po njegovim godinama itekako bi trebao da bude uspješan u drugim različitim aspektima.

Poznat je po vrlo neprimjerenim fotografijama i neartikulisanom ponašanju u društvu, a mnogi su to okarakterisali “kompleksima”, jer je uvijek želeo da parira Aninim dosadašnjim momcima, koji su u većini slučajeva bili uspješni, bogati, hrabri i jaki.

Nerijetko možemo ispratiti već sada njegovu “lažnu”, plasiranu sreću, dok Ana istinski uživa i napokon živi punim plućima, jer je sebi sklonila teret sa leđa i dodatni trošak.

Tretman botoksom

Javnost komentariše kako nikada bolje i sretnije nije izgledala i da je upravo raskid tome doprinio.

Ne želi više ni da čuje za Davida Dragojevića, odlučila je da okrene novi list i prepusti se pravim muškarcima, gde ona neće biti muško u vezi, i gdje će moći da se prepustim pravim ljubavnim čarolijama.

Česta tema medija su estetske intervencije njegove bivše partnerice Ane Korać, ali Dragojević je rješio, očito, “da joj preuzme slavu”, te otkloni tragove godina sa svog lica. U jednoj beogradskoj klinici otišao na tretman botoksom, kako bi zategnuo kožu svog lica, a već davno ga je javnost okarakterisala kao “Veterničkog starletana”.