Subota, 26.10.2024.

DOK JE BIO U BOLNICI: Džej kroz suze molio Lukasa da ostavi drogu

Nedjelja, 21.03.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Poznati voditelj, književnik i nekadašnji novinar Vanja Bulić trenutno radi na pripremi knjige o Aci Lukasu. On tvrdi da će to biti knjiga sa zanimljivim temama i detaljima iz života ovoga popularnog pjevača, naročito što je poznat kao direktna i impulsivna ličnost.

Vanja Bulić izdvaja nekoliko detalja iz knjige pa kaže da je djetinjstvo Lukasa nalik onome kako je imao Tom Sojer. Potom navodi detalja Lukasovog boravka u švicarskoj bolnici kada ga je posjetio Džej koji ga je kroz suze te 2002. godine molio da ostavi narkotike. Vanja tvrdi da je jako puno detalja iz Lukasovog života koji su značajni pa se njih dvojica bave mišlju da urade i drugu knjigu.

A o sebi samom Vanja veli da mu je bio najnaporniji posao novinara pa iz tog opusa rada u neka vremena, s obzirom da je to bilo njegovo prvo zvanje, zamjerio se Miroslavu Iliću. Njemu se nije dopao tekst koji je napisao o njemu. A sve je zazvučalo zapravo kao anegdota jer je Miroslav srdito kazao „gde je, bre ta Vanja, prebiću je“! Naravno, sve se završilo dobro na jednoj od narednih zajedničkih turneja.