Ponedjeljak, 20.05.2024.

Jelena uživa s Duškom u Istanbulu, a on joj je priredio i romantično iznenađenje

Nedjelja, 21.02.2021. | Magazin | Showbiz

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) već nekoliko dana uživa sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem (36) u Turskoj, a koliko im je lijepo dok vrijeme provode zajedno, pokazala je Jelena novom objavom na Instagramu.

Jelena je sa pratiocima podjelila fotografiju iz kupatila. Naime, diva uživa u napunjenoj kadi, a pored tople kupke, kraj nje je buket predivnih ruža, koje je dobila od supruga Duška.

Da se Duško trudi da Jeleni svaki trenutak učini još ljepšim i romantičnijim, jasno je iz priloženog, a isto su primjetili i njihovi fanovi, koji su oduševljeni gestom.

“Ne mogu vam zli jezici ništa, vidi se koliko se volite”, “Duško je stvarno muž za primjer”, “Kakav prelijep buket, to je ljubav, to je pažnja”, samo su neki od komentara fanova popularnog para.

Kako Jelena uživa romantičnoj kupki, pogledajte na fotografiji ispod:

Da fudbaler nije kao većina muškaraca, pokazao je nedavno, jer mu nije bilo teško da sa svojom ljepšom plovinom ide u šoping.

Naime, Jelenin prijatelj i saradnik Zoran Birtašević, koji je također u Turskoj, zabilježio je momenat u tržnom centru, a na pokretnim stepenicama ispred Zorana vide se Jelena i Duško koju su, sudeći po kesama, pazarili dosta stvari.