Subota, 26.10.2024.

Poznata pjevačica zbog korone odlagala pregled kod doktora, a onda su joj otkrili smrtonosnu bolest, oprostila se od svih!

Subota, 20.03.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Članica britanskog benda “Girls Aloud” Sara Garding, prije godinu dana podijelila je sa svojim pratiocima da boluje od raka dojke. Ona je odlučila da napiše memoare i opiše sve teške trenutke, kroz koje prolazi zbog bolesti.

– Ljekar mi je prije nekoliko mjeseci rekao da će mi predstojeći Božić vjerovatno biti posljednji. Ne želim uopšte da znam takvu prognozu, ne znam zašto bi to neko želio – napisala je mlada pjevačica koja se kasno javila ljekaru. Sve je počelo, kada je na dojci napipala kvržicu, ali nije odmah otišla kod ljekara, već je zbog pandemije korona virusa, odlagala odlazak. Nažalost, to je bila veoma pogrešna odluka, jer je kasno došla na pregled.

Nemojte da vam pandemija bude izgovor kao što je bio meni. Nemojte odlagati odlazak u bolnicu. Za mene je sad kasno – upozorila je mlada pjevačica kojoj su počeli da otkazuju organi:

 Počeli su da mi otkazuju pluća i bubrezi pa su me ljekari stavili u indukovanu komu. Nisu vjerovali da ću se izvući, mojoj majci samo su rekli da se pripremi za najgore – napisala je.