Petak, 17.05.2024.

Neda Ukraden ispričala gdje su joj propali milioni!

Nedjelja, 19.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Sanja Marinković je ugostila više nego aktuelnu ekipu i to zamjenika gradonačelnika Gorana Vesića, voditeljicu ”Vikend Jutra” Jovanu Jeremić, pjevačicu Violetu Viki Miljković, pjevačicu Nedu Ukraden, glumca Dragana Marinkovića Macu i pjevača Nenada Cvijetića. Dok je za dobro raspoloženje bio zadužen pijanista Aleksandar Rajković.

Neda Ukraden priznala je grešku koju je učinila tokom života, jer je na vrhuncu svoje slave mnogo ulagala u nekretnine, što je kasnije propalo.

Ja kao jedna od najuspješnijih i najbogatijih pjevača bivše Jugoslavije. Bila sam vrijedna i mnogo popularna. Zarađivalo se i od ploča i od koncerata i uložim u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuća u Imotskom, kuća na moru… Ostala je samo kuća na moru i umalo ni ona ne ode. Ovo sve ostalo opljačkano, uništeno i devastirano. Što znači use i gledaj u budućnost i da uživaš u svakom danu. Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije, bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promijenim – priča Neda Ukraden.

Neda je rekla da treba ulagati u porodicu, a ja kažem da treba trošiti pare na pravu ženu. Pravi džentlmen zna kolika je vrijednost prave žene. Samo prave žene prave milionere – dodala je Jovana Jeremić.