Četvrtak, 16.05.2024.

TI SI KATASTROFA RIJALITIJA: Janjuš održao lekciju Maji

Subota, 18.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Marko Janjušević Janjuš se posvađao sa Majom Marinković i odlučio da kae sve što mu je na duši. Nije je štedio i nije birao riječi da je iskritiuje.

-Iskreno Milane, da kažem, Filip ne vrijeđa ovdje ljude koliko Maja proziva ovdje djevojke. Priča da je moralna gromada i slično, dok on izađe kad je bijesan. Naziva djevojke ku**om i ostalo – rekao je Janjuš.

-On se iznervirao što sam se pomirila sa Carem – rekla je Maja.

-Ma ne zanimaš me djevojko. Ona ne može bez seksa, a Dalili hoće da dokaže da ima Filipa. Odmah je ona njega napala, odmah ruka dole. Da sam ja na mhestu Filipa, ne bih imao seks. . Ja danas sjedim ovdej, a ona hoće namjerno da komunicira sa mnom. Pitala me je koliko je sati – rekao je Janjuš.

-Tvoj život je tvoja stvar, zaboli me šta ćeš da radiš – rekla je Maja.

-Da je Filip to uradio, a da ona nije sa njim, ona bi njemu… – rekao je Janjuš.

-Dajte šta vi sad pravite od mene. Ja sam Filipu sve rekla, nije se naljutio. Ja ti ništa nisam obećala. Mene ništa ne intresuje, ali ako sam ja toliko loša, što si bio sa mnom i ostavio ženu zbog mene – rekla je Maja.

-On mora, ili da presječe ili ništa. On će da gleda kako ona plače, pa će mu ona reći: ” Što si me poljubio malo prije?”.Ja komentarišem tvoju katastrofu, najveća si krastrofa svih rijalitija – rekao je Janjuš.

-Tebe je svaka odbila, zato si i takav – rekla je Maja.

-Šta misliš da li je ovo Maja namjerno uradila? – pitao je Milan.

-Prvenstveno, ona ne može bez seksa. Ona je već razmislila kako će to da se desi. Ne bole me takve stvari, ali ti pričam realnost – rekao je Janjuš.