Nedjelja, 27.10.2024.

Supruga od Ša otključala profil i poslala jasnu poruku mužu i ljubavnici

Subota, 17.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Supruga repera Nenada Aleksića Ša koji je Zadruzi ušao u vezu sa Tarom Simov, prvi put je javno prokomentirala ovaj rijaliti program.

Ivana Aleksić, još uvijek zakonita supruga repera, nije se do sad oglašavala na temu Zadruge, a vješto je izbjegavala i svaki kontakt s medijima koji je u stopu prate od kako je muž prevario s 20 godina mlađom učesnicom ovog rijalitija.

Javnu prevaru je, kako komentiraju gledaoci, podnijela dostojanstveno, ne pridajući pažnju ljubavnici niti mužu od kojeg će se razvesti čim napusti imanje u Šimanovcima.

Ivana je danas otključala svoj profil na Instagramu te objavila fotografiju na kojoj je zablistala s osvježenom bojom kose i prelijepim osmijehom, te još jednom dala doznanja da je nevjera muža nije previše dotakla. Prva podrška stigla je od bivših učesnika Zadruge, pjevačice Kije Kockar i Vladimira Tomovića.

Kija je u komentaru ispod fotografije ostavila srce, na što je Ivana uzvratila istom emocijom.

Pažnju je privukao i komentar Vladimira Tomovića koji je jasno izrazio podršku i zaštitu prema Ivani, a upravo je odgovarajući na njegov komentar Ivana prokomentirala ovaj rijaliti.