Nedjelja, 27.10.2024.

Emina Jahović izdala porodičnu kuću u Novom Pazaru a evo i kome…

Srijeda, 14.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Emina Jahović oduvijek se trudila da novac koji je zaradila od muzike pametno uloži, a bogatstvo koje je nedavno potrošila na renoviranje porodičnog doma u Novom Pazaru sada će joj se i te kako isplatiti!

Naime, porodična kuća Jahovića odnedavno je pretvorena u konzulat Republike Turske, a Emina se na ovaj korak odlučila budući da u novopazarskom domu niko ne živi. Osim toga, Emina je željela i da obezbjedi stalni izvor prihod za svoju porodicu, budući da zbog pandemije koronavirusa duže od godinu dana ne nastupa.

Popularna pjevačica i njen brat uložili su dosta para u redizajn velelijepne vile u kojoj su odrasli i kompletno je preuredili. Upravo zbog toga je Emina prošle godine doputovala u Srbiju, kako bi angažovala izvođače radova, dogovorila s Mirsadom sve detalje o renoviranju, ali i da bi zajedno odabrali materijale i namještaj.Između ostalog, već tada su imali nekoliko ponuda za rentiranje vile, a najbolja je bila od konzulata iz Turske, koji je, po pejvačicinom i košarkaševom mišljenju, i najsigurniji zakupac. Upravo tada je Emina razgovarala sa predstavnicima turskih diplomata i rekla da će im izdati nekretninu čim završe renoviranje, a njima nije bio problem da sačekaju nekoliko mjeseci, piše Alo.