Petak, 25.10.2024.

Editina majka izgleda poput holivudske dive, a ocu može da zahvali na savršenoj liniji, pjevačica ponosno pokazala roditelje

Nedjelja, 14.02.2021. | Magazin | Showbiz

Edita Aradinović jedna je od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, a javnost ju je upoznala po izvođenju brojnih hitova, kako kada je bila dio grupe “Ministarke”, tako tokom samostalne karijere.

Edita je ovaj put podielila uspomenu na svom Instagram profilu, slike na kojim se nalaze njeni roditelji nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Na slici gdje se nalazi njena majka, jasno se može vidjeti na koga je pjevačica naslijedila ljepotu.

Aradinovićeva se našalila i napisala da njena majka ne zna ni ton da ubode, ali ono što je primjetno jeste da ona izgleda perfektno i da je izuzetno prirodna i lijepa žena.

Da su Editini roditelji izuzetno atraktivni pokazuje fotografija na kojoj se nalazi i njen otac, koji zaljubljeno gleda svoju suprugu. Izražene crte lica i dobra linija definitivno su nešto što krasi porodicu Aradinović.

Pjevačica nikada nije imala problem sa kilogramima, već iz dana u dan sve bolje izgleda. Edita ne krije da redovno vježba i hrani se zdravo, ali nakon ovih fotografija jasno je da za svoj izgled mora da zahvali i genetici.