Četvrtak, 25.04.2024.

HAPŠENA ZBOG DROGE, TUKLA SE SA DEČKOM: Burna prošlost zadrugarke Ane Jovanović

Ponedjeljak, 13.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Ana Jovanović  je ušla u rijaliti program “Zadruga”. Ona se predstavila kao smjerna djevojka, koja poznaje zadrugara Mateju Matijevića, a u studiju je istakla da joj se ne dopada ponašanje Tare Simov, koja je u prethodnoj sezoni lomila inventar u rijalitiju.

Međutim, Anini skandali polako kreću da se otkrivaju.  Ona je hapšena zbog droge koju je posjedovao njen momak.

– Anin momak bio je hapšen zbog droge, a ona se u tom trenutku našla sa njim. Oboje su u tom trenutku bili uhapšeni – poručuje izvor.

Ana je imala turbulentan odnosn sa svojim partnerom. Naime, snimak na kom se, kako kaže, nalazi Ana i na kom se vidi kako njen partner i ona ulaze u fizički okršaj zbog toga što momak Jovanovićevoj želi da uzme telefon.

Kako se vidi na pomenutom videu, momak i djevojka su se parkirali u jednom naselju, momak je izašao iz kola, a zadrugarka je sve vrijeme govorila “vrati mi telefon”, a onda je vrisnula i gurnula ga, pa je krenulo otimanje

Momak je ušao u automobil, zalupio vrata i krenuo, dok se,Ana, popela na haubu automobila, što dečka nije omelo da upali vozilo i tako je vozio na haubi dok je ona vrištala.