Ponedjeljak, 29.04.2024.

DEFINITVNO KRAJ: Tara otišla kod majke, Sha u svom starom stanu

Petak, 13.08.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Danima traje drama između Tare Simov i Nenada Aleksića Sha, koji su se  žestoko posvađali u iznajmljenom stanu na Banjici.Epilog toga je da njih dvoje otada ne žive zajedno i definitivno su raskinuli.

Ona je isti noći, neposredno nakon što se završila drama s reperom, pobjegla kod majke Miroslave Simov, koja živi kao podstanar u drugom dijelu grada. Ni Aleksić nije ostao na Banjici. On se sutradan preselio u stan u novobeogradskom bloku Fontana, koji je nakon razvoda ostavio supruzi Ivani.

S obzirom na to da ona trenutno nije u Srbiji, Sha je to iskoristio i ušao u nekretninu. Juče ujutru je na Instagramu objavio video-snimak na kom se vidi pogled sa desetog sprata i kafa koja je bila na zidu terase, a u opisu je napisao “dobro jutro”.

Očigledno da je oboma, i reperu i starleti, prijao raskid jer je Tara na Instagramu objavljivala storije na kojima se vidjelo kako proslavlja sa društvom. To je i razbesnelo Nenada, koji je tada napisao na Instagramu da će razotkriti bivšu djevojku.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana on nije postavljao nikakve slike koje bi mogle da “promjene novinarske napise”! Zasad jedino što je poznato, da su  raskinuli.