Ponedjeljak, 29.04.2024.

Breni Albanci nude 300.000 eura za restoran na Zlatiboru, Rusi i Crnogorci također u igri!

Petak, 13.08.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Gdje je Brena, tu je i lova. Pjevačica baš zna da profitira. Lepa Brena godinama drži restoran na Zlatiboru, a zanimljivo je da je odbila biznismene iz Rusije, Crne Gore koji su htjeli da isti otkupe. Kako Kurir piše, ona sada pregovara sa jednim Albancem, koji je dao sjajnu ponudu. 

Kako priča izvor Kurira, čovjek po imenu Kermendi kontaktirao je s Brenom i ponudio 200.000 eura za njen ugostiteljski objekat, ali ona ga je u startu odbila jer joj je to malo novca. Pjevačica mu je dala do znanja da su mnogi biznismeni zainteresovani za njen restoran i da mora mnogo više para da joj ponudi. Prema riječima našeg sagovornika, Brena je Albancu rekla da joj je jedan Rus prije dvije godine nudio 150.000 eura u kešu za restoran i da je to bila početna cijena, ali da ona nije htjela ni da čuje za to.

Spominjala je i ponudu jednog čovjeka iz Crne Gore, koji joj je navodno prije početka pandemije ponudio apartman u Budvi ili plac u blizini ostrva Sveti Stefan u zamjenu za njen objekat na Zlatiboru.

Na kraju, nakon što se konsultovala sa suprugom Bobom Živojinovićem, poručila je Kermendiju da bi za njih jedino bio prihvatljiv iznos od 300.000 eura. Kurirov sagovornik navodi da je tada došlo do prekida pregovora jer je biznismenu iz Albanije prevelika suma novca koju pjevačica traži, ali s obzirom na to da je od nje čuo da se za restoran otimaju sa svih strana, i dalje nije odustao.

Navodno joj je slao SMS u kojima joj je predložio da cijenu spusti za 30.000, što je ona kategorički odbila, a onda ju je pitao da joj sumu od 300.000 isplati u dva dijela, uz prethodno potpisan ugovor. Međutim, kako kaže izvor, Brena ni na to nije prestala i posljednje što mu je poručila jeste da će restoran na Zlatiboru prodati za iznos koju je rekla i da nikakvih drugih pogodnosti neće biti.

Inače, naš sagovornik navodi da ugostiteljski objekat porodice Živojinović jeste popularan na Zlatiboru, ali ni blizu tome koliko Brena želi da predstavi kupcima i da bi bilo pravo čudo ako uspije da ga proda onako kako je zamislila. U više navrata smo pokušali da dobijemo komentar od Brene, ali njen broj telefona poznat redakciji je tokom jučerašnjeg dana bio nedostupan, javlja Kurir.