Ponedjeljak, 13.05.2024.

Majina surova ispovijest pred povratak u Zadrugu: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

Petak, 12.11.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

– Šou tek počinje. Ovo što se dešava u Zadruzi trernutno je limuada u odnosu na to šta će se tek dešavati – rekla je Maja za Telegraf Jetset.

Cijeli Balkan sa nestrpljenjem očekuje povratak Maje Marinković u rijaliti “Zadruga”, gdje je očekuje susret sa bivšim dečkom Filipom Carem, ali i njegovom novom djevojkom Dalilom Dragojević. Malo pred njen povratak u Bijelu kuću, ekipa Telegraf Jetset razgovarala je sa Majom, koja je otkrila šta gledaoci mogu da očekuju nakon njenog ulaska:

– Šou tek počlinje. Ovo što se dešava u Zadruzi trernutno je limuada u odnosu na to šta će se tek dešavati. Svi znate kako ja funkcionišem, zato, očekujte neočekivano.

Dosta toga se odigralo u Zadruzi za dva mjeseca, neke scene nisu viđene u istoriji rijalitija, a ti najavljuješ još žešće! Može li žešće?

– Scene koje se odigravaju nacija u životu nije ni videla ni doživela. Ja sam neko ko je pravio ozbiljne greške u rijalitiju, ali ovo što radi dotična (prim. aut. Dalila Dragojević) je zaista monstruozno. Ne znam ko to može da podržava i da se ponosi time. Za mene je to dno dna.

Kako će se tvoj ulazak odraziti na vezu Filipa i Dalile?

– Ja ću biti neko ko će iznositi istinu da povratim svoj nadimak “Maja istina”. Nemam ja tu šta da se preterano petljam u taj njihov ljubavni odnos. Car nije tip mupškarca koji će je trpeti. On će nju brzo izgustirati, ponudiće joj početak kraja tako da od te veze nema definitivno ništa.

Šta je prvo što ćeš joj reći kada uđeš u Bijelu kuću?

– Nemam ja njoj šta da se javljam niti da joj se obraćam. Naravno, ako ona bude nešto krenula na mene, naravno da će dobiti kako već zaslužuje.

A kako ćeš pozdraviti Filipa i da li ćeš ga uopšte pozdraviti?

– A ne! Ne mogu da tvrdim 100% kako ću odreagovati kada on meni bude prišao i ako mi bude prišao a da ja njemu prilazim prva to zaista ne.

Smatraš li da će se njihov odnos narušiti tvojim ulaskom?

– Naravno. Samo moja pojava će promeniti ceo tok rijalitija.

Ne smijemo da zaboravimo da je unutra i Janjuš!

– Janjuš je završena priča. Njega sam iskreno volela a on se pokazao kao nečovek prema meni, tako da je na tu priču definitivno stavljena tačka, ali ovaj put stvarno.

Otac Filipa Cara nedavno je dao intervju za naš portal u kom je rekao da će Filipa zaboljeti jako ukoliko ga ne pozdraviš kada uđeš.

– Čula sam se sa Filipovim tatom. On je gospodin čovek i mislim da ima lepo mišljenje o meni kao i njegova sestra, ne rođena, nego ona sa kojom smo se Filip i ja viđali dok je on bio napolju. Oni imaju zaista lepo mišljenje o meni a ne tako lepo mišljenje o udatoj snajki. Biće dovoljno da me Filip vidi na vratima da mu izazovem reakciju.

Komentari na mrežama glase “kada Maja uđe u rijaliti Dalila će grebati na kapiju”. Hoće li se ispuniti ove prognoze?

– Ne samo ona, mnogi će grebati na  kapiju kada ja uđem.

Kako ćeš se postaviti prema Dejanu Dragojeviću?

– Zaista mi je žao kroz šta on sve prolazi. U rijalitiju ću se ponašati kako se budem osećala, ali sigurno neću biti ravnodušna prema toj situaciji. Dejan to ipak gleda svojim očima, meni je njega žao i to kako ona pokušava da svaljuje sve priče na njega. Dečko kao da je pod vradžbinama, što me uopšte ne bi čudilo. Ja verujem da je ona sklona tim stvarima kao što su mi neki ljudi pisali.

Vjeruješ li da je ona njega vračala?

– Meni su stizale poruke na društvenim mrežama. Ja ne mogu da tvrdim da je to tako ali verujem da jeste, s obzirom da Deki nekad tako gleda u prazno i cela ta situacija koja mu se dešava, zaista mi je nesvakidašnja. Verujem da je išla po tim vračarama i da je tu nešto petljala, sad šta ne mogu da tvrdim, ali mi tako deluje kao i daje sklona tome.

Da li te je iznenadio odnos Filipa Cara i Janjuša u Zadruzi?

– Pa nisu oni nešto bliski. Njihov konflikt ne počinje samo od mene. Oni su i u Zadruzi imali te neke nesuglasnice (prim.aut. nesuglasice) koje nisu rešavali u određenim situacijama, i definitivno nemaju hrabrosti da ih peglaju. Zapravo ne mogu očima da se gledaju što je normalno posle moje i Filipove priče. Meni je nenormalno da njih dvojica uopšte pomisle da mogu da budu prijatelji ali obzirom da su karakterno takvi kakvi jesu ništa me ne bi iznenadilo.

Da li obećavaš da neće biti lupanja glavom o zid ove sezone i za koga možeš da kažeš da će lupati svoju glavu?

– Mnogi će lupati glavom što uopšte nije pohvalno i ne treba da se radi jer ja najbolje znam kako sam se loše osećala u tim momentima. Niko ne treba da se ugleda na to, tako da ću ja da se potrudimda više ne radim takve stvari.

(Telegraf/PRESS)