Subota, 27.04.2024.

Plače i pjeva s njim: Ko je djevojka sa snimka koju ljubi Aco Pejović?

Četvrtak, 12.08.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Društvenim mrežama ne treba puno da se “zakače” za neki detalj kada su u pitanju pjevači. Nisu poštedili ni Acu Pejovića. Ne samo da komentarišu nego i u TV emiisijama ga pitaju ko je djevojka u publici koja sjedi za vratom drugaricama da bi se što bolje vidjela, koja zauzima mjesto u prvim redovima, koja plače i pjeva zajedno s njim pjesmu „Da si tu“.

Jedne prilike u TV emisiji Aco kaže da je slučajno prepoznao djevojku koju je takođe vidio u nekadašnjem budvanskom Trokaderu. Na jednom snimku čak pjeva s njom i ljubi je u ruku. Voditeljica je potom emisiju okrenula u pravcu da li je pjevačima žao njihovih fanova kada tako luduju za njima i njihovim pjesmama, a Aco je kazao da je beskrajno zahvalan svima onima koji prate njegovu karijeru i vole njegove pjesme.

Istina je jedna, kako glasi jedan komentar na društvenim mrežama, da je Pejović presmiješno komentirao djevojku sa video klipa, brojnih slika sa društvenih mreža i komentara koji kažu da to nije djevojčica,l kako je predstavlja Pejović, nego da je to djevojka.