Ponedjeljak, 20.03.2023.

On je bivši i jedini javni momak Marije Šerifović

Utorak, 12.01.2021. | Magazin | Showbiz

Nedugo nakon što je pjevačica Marija Šerifović branila boje srpske zastave na Evroviziji i odnijela pobedu pjesmom “Molitva”, prvi put je javnosti prikazala svog tadašnjeg momka, crnogorskog pjevača i glumca Slavka Kalezića.

Slavko i Marija su šest mjeseci bili u vezi, a kako je njihova veza bila javna, emocije nikada nisu skrivali.

Internetom su čak kružile i njihove zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube.

Nakon pola godine uslijedio je rastanak o kojem je Marija javno govorila i istakla da im nije išlo.

“Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala”, rekla je tada.

Nakon raskida Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, te je 2017. godine predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, a mnogi su pričali da ga je veza sa Marijom proslavila ili mu bar pomogla da se “progura”.

“Poslije njene pobjede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju”, rekao je on prilikom gostovanja u emisiji “Amidži šou”.

Poznato je i da je Slavko učestvovao u engleskoj emisiji za talente “X faktor”, gde je oduševio pjevačicu Nikol Šercinger.

U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa imao peh kada mu je usred tačke otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

Kada je branio zastave Crne Gore, imali smo prilike da ga vidimo sa čuvenom dugačkom kikom na glavi i kostimu koji se sastojao iz dva dijela, suknje i providne majice. Ubrzo nakon toga uslijedio je totalno drugačiji kostim – Kalezić je bio obučen u providni kombinezon.

Slavko je nastavio da eksperimentiše sa svojim izgledom, te je i odsjekao kosu.

Pogledajte kako on sada izgleda:

(Mondo)