Subota, 04.05.2024.

Ricky Martin progovorio o ženama koje je ljubio prije nego što je otkrio da je gej

Subota, 11.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Ricky Martin prije desetak godina javno je rekao da je homoseksualac. Nakon što je progovorio o svojoj seksualnosti, naišao je na kritike da je bio nepošten prema ženama koje je ranije ljubio.

“Seksualnost je jedna komplicirana stvar, nije sve crno i bijelo, već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osjećao sam se dobro, osjećao sam se prelijepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osjećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao”, rekao je za magazin People.

Pjevač je otkrio kako žali što u ranijim intervjuima nije rekao da je gej.

“Bilo bi sjajno da sam to tada učinio jer bih se osjećao nevjerojatno. Kada je riječ o mojoj seksualnosti i o tome tko sam ja, želim pričati o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate, nalazite se između života i smrti”, rekao je.

Ricky se 2017. vjenčao s Jwanom Josefom, a od 2008. do 2014. bio je u vezi s Carlosom Gonzalezom. Na početku karijere povezivalo ga se s Ines Misan, Maital Saban, Adrianom Biegom, Lilly Melgar, Rebeccom de Albom i Gabrielom Sabatini.