Ponedjeljak, 13.05.2024.

Karleuša otkrila zašto je odlučila da pjeva besplatno ispred Skupštine za doček 2022.!

Četvrtak, 11.11.2021. | Magazin | Muzika | Najnovije | Showbiz

Pop zvijezda Jelena Karleuša nastupiće ispred Skupštine za doček 2022. godine, kao i njene koleginice Marija Šerifović i Sara Jovanović, a svi izvođači pjevati će u novogodišnjoj noći besplatno.

Karleuša je otkrila zašto je odlučila da ispred Skupštine pjeva bez honorara, a zatim najavila spektakl, kako je rekla, najbolji u njenoj karijeri.

– Velika čast je pjevati ispred Skupštine mog grada, stvarno bi bilo apsurdno naplatiti nešto što treba da bude ponos svakog umjetnika i izvođača, neka ovo bude simboličan poklon i simboličan poziv da nam krene bolje poslije dvije godine stagnacija zbog korone, i moje branše, i ove industrije, ovog grada, i ove zemlje, da se ovo prosto ne naplaćuje nego da se radi srcem – rekla je Jelena.

– Nema honorara, ali će se grad potruditi da ja u tehničkom smislu dobijem ono što želim, da mogu da izvedem koncert koji će izgledati kao koncert na Tajms skveru, u Njujorku, mislim da treba sa pravom da očekujete možda i nešto najbolje u mojoj karijeri, skoro 30 godina radim ovaj posao, niko me do sada nije pozvao i uvažio, hvala Goranu Vesiću koji je to učinio i što ću, kao Beograđanka, pjevati ispred mog grada – rekla je pop zvijezda, koja će nakon Skupštine pjevati u jednom beogradskom klubu.

Na pitanje da li možemo da očekujemo da se ona i Marija na bini poljube kao Britni Spirs i Madona svojevremeno, Jelena je odgovorila:

– Ne znam ko bi tu bio Britni, a ko Madona, Marija i ja ćemo se sigurno izljjubiti, zajedno sa Sarom i svima koji budu na sceni. To je trebalo da bude trik pitanje, ali meni je sasvim normalno da se ljubim sa Marijom.

Jelena je istakla da će njene nasljednice Atina i Nika prisustvovati njenom sprektaklu za Novu Godinu, kao i to da bi njen suprug, fudbaler Duško Tošić, u novogodišnjoj noći trebalo da bude sa njima.