Nedjelja, 28.04.2024.

TI SI PROMAŠILA ŽIVOT: Maja Marinković na stubu srama!

Srijeda, 11.08.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Maja Marinković gostujući u emisiji “Narod pita” izazvala je žestoke i oprećne reakcije. U emisiji je pokušala da se brani, opravda svoje postupke tokom rijalitija,a onda je naišla na surove kritike.

-Čudi me ova djevojka, ja sam u njenim godinama studirala i imala dijete. Čudi me da često čujem od tebe, da te nije briga šta će neko reći o tebi? Mislim da tebi mama kao figura u tvom odrastanju, vrlo nedostajala, i ti si izgubila tu svijest…Ono što se tebi desilo, sama si sebi uradila. Da u tvojim godinama, pređeš iz jednog u drugi oblik, ti si druga Maja. Nama je bilo ranije važno da budemo lijepe, prirodno i zdravo lijepe nastavila je gledateljica.

-Ja živim u dvadeset prvom vijeku, i sa svojim tijelom, licem i novcem, radim šta hoću. Mene ne zanima da li se Vama to sviđa, ne dotiče me mišljenje ljudi koji mi nisu bliski – odgovorila je Maja.

-Moraš da shvatiš da je život pred tobom, sama ga praviš za sebe. Međutim, previše si nadmena u razgovoru, arogantna, nisi pristupačna. Savjet je da kažeš – Ja ulažem u sebe. Ulaganje u sebe je da kupiš knjige, da radiš na svom obrazovanju, da znaš opštu kulturu, već treba da budeš u nekoj bilo kojoj branši. Nemaš znanje, a kritikuješ druge. Mina, na primjer, priznala to što je radila, ali je skriveno radila, ti si javno – pričala je gledateljica.

-Ne možete da me upoređujete sa njom, i ne možete da mi kažete da sam se bavila tom djelatnošću – rekla je Maja.

-Treba da te bude sramota od cjelokupnog auditorijuma koji te gleda. Dobronamjeran savjet, ostavi izlaske, knjigu u šake, da izgradiš sebe u neku osobu – nastavila je gledateljica.

-Niste mi Vi mama – uzvratila je.

-Ti si promašila život, a to ćeš tek da vidiš kad dođeš u neke godine – zaključila je gledateljica.