Petak, 19.04.2024.

Duško Tošić ljubavnici platio smještaj u Istanbulu 7.000 eura, ona povela i drugarice

Četvrtak, 11.02.2021. | Magazin | Showbiz

Duško Tošić prilično je darežljiv kada je u pitanju njegova ljubavnica Ana Jovanović, pa joj je finansirao boravak u najluksuznijem hotelu u Istanbulu. S obzirom na to da fudbaler odnedavno igra za turskog prvoligaša Kasimpašu, on je pozvao Anu i njene drugarice da mu budu gošće, a za njihov smještaj u jednom od najluksuznijih hotela sa pogledom na Bosfor je dao približno sedam hiljada eura.

Sudeći po Instagram profilu dizajnerke kupaćih kostima, ona je prije nekoliko dana otputovala u ovaj turski grad sa dvije drugarice, i to baš u vrijeme kada Duško tamo boravi. Iako je na Instagramu objavila fotografije sa aerodroma, Ana nije označila lokaciju na koju su otišle.

To je uradila njena prijateljica, koja je na svom profilu otkrila da su, ni manje ni više, nego u Istanbulu.

Povela i drugarice

Ana je ona otputovala u Istanbul zbog Duška, gdje on boravi već nekoliko nedelja. S obzirom na to da on ima svakodnevne treninge i da nema mnogo vremena za ljubavnicu tokom dana, predložio joj je da u Istanbul dođe s prijateljicama, s kojima bi provodila vrijeme kada on nije slobodan. Ipak, s druge strane, on svaki trenutak pauze koristi da se sretne sa Anom, makar i na pola sata, a najviše se raduje slobodnom danu, kada se ne razdvajaju 24 sata.

Kada je u pitanju smještaj, Tošić je bio poprilično široke ruke, pa je za tri djevojke obezbijedio luksuzni apartman u jednom od najprestižnijih hotela u Istanbulu, gdje noć košta više od 900 evra. U pitanju je veliki apartman sa tri odvojene prostorije i dnevnom sobom, a u uslugu je uključena i vrhunska hrana, korištenje spa-centra, bazena i drugih aktivnosti koje hotel pruža. S obzirom na to će Ana i drugarice u Turskoj ostati najmanje sedam dana, cijena je papreno visoka – približno oko sedam hiljada eura.

Darežljiv

Duško je bio darežljiv i kada je šoping u pitanju, pa je izabranici dao svoju karticu i neograničeni limit. Fudbaler rekao Ani da novac troši koliko hoće i na šta hoće – na šoping, izlaske po najluksuznijim restoranima, jednom rječju, da se bahati. Upravo to Ana i radi – uživa za sve pare. Na njenom Instagramu može se vidjeti da s drugaricama, pored toga što obilazi znamenitosti ovog grada, obilazi i pijace sa turskim začinima i tradicionalnim proizvodima, ali i eminentne lokale i butike. Također se i našalila i objavila poruku “šopingom protiv štednje”, prenosi Kurir.