Četvrtak, 24.10.2024.

Ni JLo nije savršena

Nedjelja, 10.01.2021. | Magazin | Showbiz

Početak godine Dženifer Lopez (Jennifer) već tradicionalno provodi na odmoru u toplijim krajevima. Slavna glumica i pjevačica odmara na otočju Turks i Kaikos, a idiličnim fotografijama često se hvali i na svom Instagramu. Iako su tamo gotovo sve fotografije besprijekorno dotjerane i provučene kroz filtere ovih su dana u javnosti osvanule fotografije Džej Lo u pomalo drugačijem izdanju.

Potpuno prirodna u oskudnom kupaćem kostimu krenula je na surfanje s veslom ne znajući da ju snimaju papparazzi koji su ulovili i jedan detalj koji ova diva skriva od svojih fanova. Riječ je o celulitu na stražnjici koji dokazuje da je i Dženifer samo obična žena koja baš kao i milioni drugih širom svijeta muku muči s najgorim ženskim neprijateljem.

Inače, Lopez posljednje četiri godine uživa u romansi s Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez). Pjevačica i bivši sportista trude se uvijek biti modno usklađeni pa čak ako zajedno idu samo do trgovine ili u šetnju gradom. Osim mode zajednička strast im je i vježbanje pa su odmah nakon Božića i Nove godine požurili u teretanu kako bi potrošili višak kalorija koje su dobili tokom ovih blagdana.

Pjevačica je za Novu godinu održala nastup u Njujorku na Times Squareu i obratila se publici koja je pratila online te je kroz suze rekla kako nas je 2020. godina naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo i naučila nas je da to moramo i cijeniti.