Četvrtak, 24.10.2024.

Jovana Joksimović igra u filmu o Tomi Zdravkoviću: “Gluma je toliko težak posao”

Petak, 08.01.2021. | Magazin | Showbiz

Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović za ulogu u filmu o životu legendarnog Tome Zdravkovića angažovali su i suprugu popularnog pjevača, Jovanu Joksimović.

Voditeljica emisije “Uranak” na K1 televiziji u filmu tumači novinarku, što je i sama otkrila u svojoj novogodišnjoj emisiji.

Meni je Bjela u jednom trenutku rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam da li igram neku poznatu, a on je rekao: “Nepoznatu, ali nemoj da brineš”. Došla sam na snimanje uzbuđena i sretna. Vidjela sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vrijeme mudro šutio i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi – rekla je Jovana.

Voditeljica je snimala svoje scene sa glavnim glumcem Milanom Marićem, koji igra Tomu, i to u studiju u Krnjači, gdje joj je bio gost u novogodišnjem programu.

Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, htio sam da s njom odradim probu. Kažu mi: “Jovana uči tekst cijeli dan”. Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro – rekao je Marić.

Jovana je na priznala da joj je bilo teško da govori napisani tekst.

Gluma je toliko težak posao… Trebalo je da budem neko ko ja nisam. Ne znam kako se glumci poslije snimanja vraćaju sebi – konstatovala je voditeljica.

(Telegraf.rs)