Petak, 26.04.2024.

SVOJE AFERE DOBRO SU KRILE: Slavne ljepotice koje su varale svoje muževe

Nedjelja, 07.11.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Tračevi govore kako muškarci najčešće varaju svoje žene, ipak ovo su Holivudske glumice koje nisu bile vjerne svojim partnerima.

Dženifer Lopez

Poznata ljepotica, Dženifer Lopez, razvela se od Krisa Džada u junu 2002. godine, samo devet mjeseci nakon vjenčanja. J. Lo je kao razloge razvoda navela nepomirljive razlike u razvodu. Ubrzo je zaboravila na Krisa Džada, jer je počela izlaziti s glumcem Benom Aflekom, a mnogi su počeli nagađati da je upravo on bio razlog razvoda.

Par se zbližio kada su zajedno glumili u filmu “Žili”, a nedugo nakon što se razvela od Džada prestali su skrivati svoju vezu.

On joj je poklonio prsten vrijedan 1,2 miliona dolara, pa je J.Lo tvrdila da je on ‘onaj pravi’. Međutim, svadbu je otkazala samo nekoliko sati prije odlaska matičaru, ali je s njim odnedavno ponovno u vezi.

Meg Rajan

Glumica Meg Rajan negirala je kako je Rasel Krou razlog njenog razvoda od Denisa Kvejda. Ipak, na kraju je priznala da je s Raselom imala ljubavnu aferu, ali da on nije razlog njenog razvoda, jer joj je Denis, kaže, bio nevjeran.

– Rasel nije izazvao raspad mog braka. Došao je do samog kraja braka, ali nije bio ništa kriv. Na kraju sam povrijedila i njega. Nisam mogla biti u novoj vezi, jer za to nije bilo pravo vrijeme i zato sam ga ostavila – rekla je ranije glumica.

Rasel i Rajan zaljubili su se 2000. godine na snimanju filma ‘Proof of Life’, ali njihova veza nije potrajala. Za ovu aferu, Meg je po medijima prozivala i njena majka.

Larsa Pipen

Nekadašnja najbolja prijateljica Kim Kardašijan, Larsa Pipen, javno je priznala da je u braku varala svog supruga, poznatog američkog košarkaša Skotija Pipena s kojim ima četvoro djece.

Jedna od najpoznatijih preljubnica, zavodila je brojne mlađe muškarce, ali i neke oženjene. Na nju je pala i zvijezda ‘Timberwolvesa’ Malik Bizli, duplo mlađi od nje, koji je s njom prevario suprugu Montanu s kojom ima dijete.

AtraktivnaAmerikanka i Skoti bili su zajedno od 1995. godine, ali Larsa je otišla u zagrljaj drugom muškarcu. Pričalo se da ga je varala s američkim reperom Futureom, međutim ti navodi nisu nikad bili potvrđeni. Larsa Pipen nedavno je javno priznala da ga je varala u braku, i to s Tristanom Tompsonom.

Madona

Za razliku od mnogih poznatih ljepotica, Madona nikada nije javno priznala da je prevarila svoje partnere, ipak javnost nagađa kako je imala dvije afere. Prva je ona s Džonom F. Kenedijem Jr. dok je bila u braku sa Šonom Penom, dok je svog drugog supruga, reditelja Gaja Ričija navodno prevarila s Aleksom Rodrigezom, poznatim igračem bejzbola. Govorilo se kako je bivša supruga igrača bejzbola pronašla Aleksovo pismo u kojem Madonu naziva ‘srodnom dušom’

Pop kraljica glasine o preljubu uvijek je negirala.

– Aleksa Rodrigeza znam preko Gaja Oserija, koji nam je oboma menadžer. Ni na koji način nisam u romantičnoj vezi s njim. Nemam ništa s raspadom njegovog braka niti s vjerom koju prakticira – izjavila je Madona ranije.

Kris Džener

Najpoznatija majka na svijetu, Kris Džener, tokom snimanja rijaliti šoua “U korak s Kardašijanima”, priznala je da njena veza s Robertom Kardašijanom, koja je trajala od 1973. godine, nije započela lijepo. Naime, njen tadašnji partner, golfer Cezar Sanudo, zatekao ju je u krevetu s Robertom.

– Imala sam dečka koji je uvijek bio izvan grada. Dok je bio na putu, upoznala sam Roberta koji me posjetio jednog dana dok je Caezar bio izvan grada – priznala je Kris ranije.

Robert i Kris bili su u vezi četiri godine prije vjenčanja 1978. godine, a navodno se Robert nije htio oženiti s Kris sve dok nije bio siguran da je shvatila pravu vrijednost novca. U braku su ostali 13 godina, a zahtjev za razvod podnio je poznati advokat zbog tvrdnji da ga je Kris prevarila. Kris je u braku postalo dosadno te je Kardašijanu jasno i glasno rekla kako planira ‘šarati’. To se dodatno pojačalo nakon rođenja sina Roba.

-Imam četvoro djece, a nisam živjela život – rekla bi Kris suprugu.

Počela se viđati s fudbalerom Todom Vatermanom kojeg je čak javno predstavljala kao svog dečka, a na sastanke je vodila i malenu Kloi, koja bi čekala u automobilu. Robert ih je morao gledati kako igraju tenis na porodičnom terenu, a nekoliko ih je puta i uhvatio u krevetu – to je bila kap koja je prelila čašu. Fudbalerov je automobil jednom čak ‘istukao’ golf palicom, a Kris je Todu rekla ‘nastavi voziti, možda ima pušku u svom automobilu’.

Godinama kasnije u vlastitoj autobiografiji priznala je kako jedino ne žali zbog razvoda s Robertom.