Četvrtak, 24.10.2024.

Vjerenik Dženifer Lopez ima aferu s rijaliti zvijezdom

Nedjelja, 07.02.2021. | Magazin | Showbiz

Iako ima pored sebe jednu od najpožejlnijih žena na svijetu, Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez) ima aferu s rijaliti zvijezdom Medison LeKroj (Madison LeCroy), bruje svi svjetski mediji.

Pandemija koronavirusa odložila je vjenčanje Dženifer (Jennifer) Lopez i Aleksa Rodrigeza, ali ubrzo im je pristigao još jedan izazov u očuvanju ljubavi.

Iako par djeluje srećno i zaljubljeno, priča o predbračnom ugovoru, na kome Džej Lo insistira, podgrijala je sumnje da nešto u vezi Dženifer Lopez i nekadašnje bejzbol zvijezde ipak ne funkcioniše.

A onda je u medijima odjeknula vijest da Aleks Rodrigez ima aferu sa rijaliti zvijezdom Medison LeKroj. Naime, tokom posljednje epizoda američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznijela je sumnju da su Aleks i Medison par, dok se zanosna plavuša branila i rekla da to nema veze sa istinom.

Kako bi smirila strasti i zaštitila Aleksovu vezu, Medison je dala izjavu za “Page Six”, ali je tada još više probudila sumnju javnosti.

– Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario vjerenicu sa mnom –  ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.

Afera Aleksa Rodrigeza podigla je prašinu, a činjenica da je odbio da potpiše predbračni ugovor, u kome klauzula o prevari vrijedi 250.000 dolara, podgrijala je sumnje javnosti. Ipak, izvor blizak bivšem sportisti govori da se on trudi da uvjeri Dženifer da nikada nije sreo Medison i da njih dvoje pokušavaju da prevaziđu krizu, kako bi nastavili sa svojim životom, kao i do sada.

(AVAZ)