Petak, 25.10.2024.

Napali muža Nade Topčagić dok je pričala o Ibrahimoviću: Pljuvao ga i unosio mu se u facu

Subota, 06.03.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Suprug Nade Topčagić, Zlatko Đorđević, napadnut je u srijedu na Kosančićevom vencu, pišu mediji.

Pjevačicinog muža je posred lica pljunuo komšija koji se parkirao na njegovo parking mjesto, piše Kurir.

Kako se navodi incident se dogodio dok je pjevačica razgovarala sa medijima o izlasku Zlatana Ibrahimovića na scenu italijanskog festivala Sanremo uz taktove njene pjesme “Jutro je”.

Za to vrijeme Zlatko je sjedio u obližnjem kafiću, gdje je čekao svoju suprugu. Međutim, u jednom trenutku on je primjetio da se nepoznati čovek parkirao na njegovo mjesto.

Nadin muž mu je prišao i rekao da pomjeri vozilo i objasnio mu da je to njegovo mjesto i da neće on parkirati tamo gdje se plaća. Umjesto da se komšija preparkira došlo je do žestokog verbalnog sukoba, a onda je taj čovjek i pljunuo Zlatka. Nadin muž je navodno prijetio da će zvati policiju, unosili su se jedno drugome u lice i nastala je prava drama, piše gore pomenuti list.

Čim je vidjela da je njen suprug u problemu, Topčagićeva je prekinula intervju i odmah reagovala. Na sve načine je smirivala strasti između Zlatka i komšije, pokušavajući da mu i ona objasni da je to parking mjesto u njihovom vlasništvu. Čitava halabuka je trajala oko desetak minuta, a pjevačica se tom prilikom uznemirila, ali je uspjela da smiri zavađene.