Četvrtak, 24.10.2024.

Nina Badrić se uslikala u toaletu u nikad moćnijem izdanju

Petak, 05.02.2021. | Magazin | Showbiz

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (48) je na svom Instagram profilu objavila novu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u neobičnoj odjevnoj kombinaciji i uz koju je napisala zanimljiv opis, pa mnogi sumnjaju da uskoro izlazi njena nova pesma.

Naime, ona je napisala sljedeće riječi, a svi su je pitali da li sprema nešto novo.

Ako ćutiš, ćuti iz ljubavi. Ako govoriš, govori iz ljubavi. Ako opraštaš, opraštaj iz ljubavi. Ako opominješ, opominji iz ljubavi – napisala je Nina u opisu fotografije.

Pjevačica je tom prilikom obukla crne pantalone sa bijelim stlovima, crni top i bijele štikle. Na jednoj ruci nosi boksersku rukavicu, a cijela fotografija odiše elegancijom.

Mnogi su je uporedili sa italijanskom glumicom Monikom Beluči, koja je jedna od najljepših žena na svijetu iako je u 56. godini života, zbog slične ljepote na novoj fotografiji. 

– Monika Beluči jesi li to ti? – glasio je jedan komentar koji je prikupio najviše lajkova.

Nina na ovoj objavi ima skoro 9.000 lajkova i niz pozitivnih komentara na račun izgleda.

“Tek kada sam pročitala komentar shvatila sam da je Nina. Na prvu je bila Monika Beluči”, “Učini mi se Monika Beluči”, “Ljepotica”, “Vi ste jedno predivno biće”, “Nešto novo se sprema?”, bili su komentari fanova ispod pomenute fotografije