Ponedjeljak, 03.06.2024.

Sandra Afrika poslije dvije godine obnovila vezu sa svojim menadžerom, pa se odlučila na drastičan korak

Utorak, 05.01.2021. | Magazin | Showbiz

Sandra se pomirila sa Mikišom i uselila u njegov stan!

Da stara ljubav zaborava nema dokazuje Sandra Afrika koja je poslije više od dvije godine raskida odlučila da se vrati bivšem dečku i svom dugogodišnjem menadžeru Aleksandru Moskovljeviću Mikiši, piše „Alo.rs“.

Kako naš izvor navodi, pjevačica je odlučila da obnovi desetogodišnju vezu sa svojim najbližim saradnikom, te njihovoj ljubavi da još jednu šansu i sa njim započne zajednički život u Šapcu.

Sandra i Mikiša su više od deceniju vezani jedno za drugo i jedno bez drugog nikada nisu mogli, ma koliko se trudili. Njihov raskid od prije dvije godine iznenadio je mnoge, ali su svi njihovi ,prijatelji tvrdili da će se kad-tad pomiriti i obnoviti svoju ljubav budući da su nastavili da sarađuju. Upravo to se i dogodilo prije nešto više od dva mjeseca kada su shvatili da treba da pruže šansu velikoj ljubavi koju su toliko dugo gradili – priča izvor i otkriva da su ubrzo nakon pomirenja donijeli odluku da se pjevačica preseli u Šabac.

Od trenutka kada su se pomirili, ponašaju se kao tinejdžeri koji su se tek upoznali. Ni sami nisu slutili da će im biti toliko lijepo. Upravo zbog toga su započeli zajednički život, ali ovoga puta ne u Beogradu već u jednom od Mikišinih stanova u Šapcu. Budući da nisu bili zajedno skoro dvije godine, još uvijek se navikavaju na to da su se pomirili, kao i na zajednički život, ali uživaju u svakom trenutku i odluku da se pomire smatraju najboljom koju su mogli da donesu. Nikada nisu bili sretniji, pogotovo što su poslije toliko godina konačno uspjeli da sklope sve kockice i ostvare se kako u ljubavi, tako i u zajedničkim poslovnim projektima – priča izvor i ističe da se golupčići više i ne kriju i da ih cijeli Šabac može vidjeti kako razmjenjuju nježnosti u zajedničkom kafiću.

Njih dvoje nisu isticali svoju vezu ni kada su prvi put bili zajedno, ali sada ne uspjevaju da se suzdrže. Svakodnevno se mogu vidjeti dok se maze, ljube i grle u kafiću koji zajedno drže. Ljudima je to simpatično budući da, otkad znaju za njih, ne mogu da ih zamisle ni sa kim drugim. Ni na sekund se ne razdvajaju, sve rade zajedno, a pored zgrade koju su zajedno podigli i prodali, lokali koje zajedno drže odlično posluju. Poslije toliko godina je lijepo vidjeti par koji se toliko poštuje i voli. Poštovali su se i tokom te dvije godine razdvojenosti, čak i onda kada su imali druge partnere. Zato su i uspjeli da naprave imperiju zajedničkim snagama i na tome im treba skinuti kapu – zaključuje izvor za „Alo!“.

Kako bismo potvrdili ove informacije, kontaktirali smo sa Mikišom, ali on nije želio da komentariše svoj privatni život, dok je Sandra poručila da će zauvijek ostati vezana za svog menadžera.

Mi radimo zajedno, prije svega smo prijatelji i onda poslovni saradnici. Mi idemo zajedno na sva moguća snimanja i mjesta jer sarađujemo i sarađivaćemo – rekla je Sandra za „Alo!“.