Srijeda, 15.05.2024.

Oglasila se Ana Bekuta: Povlačim se iz javnosti, otkazujem sve nastupe!

Petak, 03.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Ana Bekluta se oglasila prvi put nakon sahrane njenog voljenog Milutina Mrkonjića sa kojim je bila skoro cijelu deceniju.

Ona se zahvalila svima na neizmjernoj podršci u ovim teškim trenucima.

– Poštovani kolege novinari, u nastavku vam donosim izjavu Ane Bekute: Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio.

– Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u “borbenom stroju” mjesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili. Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih.

– O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaviještena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga. Voli vas vaša Ana” stoji u saopštenju.