Petak, 26.04.2024.

IZA ZATVORENIH VRATA DEŠAVA SE PAKAO: Dadilja u jezivoj ispovijesti otkrila šta Anđelina Džoli zaista radi svojoj djeci

Četvrtak, 02.12.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Anđelinu Džoli najčešće možete vidjeti u društvu njene biološke i usvojene djece, čak i na crvenom tepihu. Nesumnjivo, ona se trudi da uvjeri javnost da je idealna i posvećena majka. Navodi njenih bliskih ljudi to ipak demantiraju.Način na koji je zajedno sa suprugom Bredom Pitom odgajala svoju prvu biološku kćerku Šajlo, oduvijek je bio  predmet kritike. Šajlo je godinama viđana u isključivo dječačkim stvarima i sa kratkom kosom. Ponosni roditelji su pravdali ovu odluku željom da dopuste djetetu da bude upravo onakvo kako se osjeća. Javnost je najćešće bila podijeljena, ali je ona i dalje imala epitet dobre majke.

Nakon razvoda Bred Pit je često istupao sa izjavama da se iza savršenog oklopa, ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja djece. Taj period je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je ipak Bred lošije prošao. Njihova borba oko starateljstva i dalje traje.

Dadilja otkrila jezive detalje iz života popularne glumice

Dadilja koja je provodila 24 časa sa glumicom i njenom djecom, otkrila je do sada nepoznate podatke.

– Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti djeci i to je recept za propast –  rekla je dadilja u intervjuu za američki “Ok magazin” i dodala da Anđelina ne može da obuzda djecu, a da je situacija postala posebno  dramatična  otkako se razvela od Breda 2016. godine.