Subota, 26.10.2024.

Lady Gaga je posudila više stajlinga od Josipe Lisac

Petak, 02.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Jedna od najvećih ikona muzičke scene, desetljećima je vjerna svojem izirčaju, a svaki put nas iznova oduševi svojom modnom odvažnošću i jedinstvenim odjevnim kombinacijama koje su vječna inspiracija.

Ovih dana Josipa Lisac tvrdi da je inspirirala i – ni manje ni više nego, američku megu zvijezdu Lady Gagu.

-Ne želim imitirati nikog, ja nikoga nisam ‘skinula’, no može se dogoditi, samo tu nema namjere. Mislim da ovo s Gagom nije slučajno, ona ima tim ljudi koji traže inspiraciju. Moram istaknuti da mi premalo cijenimo sebe, u Hrvatskoj žive izuzetno pametni i talentirani ljudi. Zamislite da naši talenti imaju još više priliku se izraziti, da je društvo drugačije?! To bi bila čuda! A u Americi se imaš priliku dokazati, uostalom veliko je tržište. Znam da nismo SAD, znam da je i korona kumovala tomu da smo se srozali i duhovno i kreativno. Žao mi je što ne znamo prepoznati ono što je među nama’, izjavilla je Josipa.

Postoje brojne fotografije nje i Lady Gage za koje bi mnogi pomislili kako sličan imidž nije slučajnost.

Ružičasta kosa i zalizana frizura u meduza stilu Josipa Lisac je isfurala 1994. godine, a godinama nakon nje s istom se pokazala i američka pjevačica i glumica.

Tu je i Josipina fotografija s prekrivenim okom i crnom kapicom snimljena 2010. – slično kao Gagina novija fotografija,ali i mnoge druge.