Utorak, 23.04.2024.

MNOGI DETALJI SU NEVJEROVATNI: Isplivale rijetke fotografije Anđeline Džoli i privatna pisma koja kriju pravu istinu o njoj

Četvrtak, 30.07.2020. | Magazin | Showbiz

Stare fotografije, pisma, nepoznati detalji iz života Anđeline Džoli ― otkriveno je mnogo toga!

Jedna od najpoznatijih glumica, Anđelina Džoli, nekada je bila samo obična devojka, o čemu svjedoče njene nekadašnje fotografije i pisma. Britanski Dejli Mejl došao je u posjed njenih fotografija iz tinejdžerskih dana, gdje je kao 14-godišnjakinja uslikana dok se druži s prijateljima, spava, pozira…

https://www.instagram.com/p/CDMj5wmDM7P/?utm_source=ig_web_copy_link

Nepoznati izvor je, osim toga, podijelio i njena stara pisma i razglednice. Njegov jedini uslov bio je da ostane anoniman, a jedino se zna da su zajedno pohađali istu srednju školu u Los Anđelesu.

― Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvataju da je ona oduvijek bila velika humanitarka, luda i otkačena, ali humanitarka. Budući da je bila iz imućnije porodice od nas, uvijek bi stvari dijelila sa mnom i drugim prijateljima i nije mogla proći pored beskućnika, a da mu ne ponudi hranu ili novac. To je bilo kada je imala 14, stoga ne čudi da je i danas glasna u pomoći izbjeglicama širom svijeta.

https://www.instagram.com/p/CDNumHjHT4f/?utm_source=ig_web_copy_link

Stalno smo se provodili, pili, pušili cigarete… Stalno smo se vozikali uonakolo autobusom, a ona je uvijek radila lude stvari, koje su bile suprotnost ekipi s Beverli Hilsa. Oblačili smo se u crno i nazivali se anarhistima, nismo htjeli da se vozimo u skupim automobilima i družili smo se s ljudima koje su u školi zlostavljali.

Na jednoj od razglednica iz 1989. godine, tada 14-godišnja Angelina opisala je muškarca koji ju je privukao:

― On je fotograf kog sam danas upoznala i niko ne zna da mi se sviđa. Rekao je da želi raditi sa mnom, nadam se da će se to i ostvariti jer ga zaista želim. Savršen je ― visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Mislim da je gej! Šta ćeš…

https://www.instagram.com/p/CDMxMe-HiBP/?utm_source=ig_web_copy_link

Dotakla se i ‘gospodina savršenog’:

― Upoznala sam gospodina savršenog. Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću vidjeti!

Taj isti izvor, koji je sve plasirao medijima, dotakao se i njene majke Maršelin Bertran, koja je preminula od posljedica raka dojke, a za kćerku je imala posebna pravila i naređenja…

Navodno, Anđelinina majka je svojoj kćerki naredila da od 15. godine uzima kontracepcijske pilule, što se njoj nikako nije sviđalo.

― Jako ju je živciralo što joj je majka dala te pilule i zabranila njenom dečku da spava u njenoj sobi. Endži se pobunila i uradila sve suprotno ― nije željela uopšte da spava s njim i u wc je bacila sve tablete ― rekao je izvor i dodao:

― Njena mama je htjela da bude kul i dala nam je da radimo šta želimo. Ako smo htjeli da se družimo i pijemo, mogli smo u njihovoj kući, jer je ona voljela da nas drži pod kontrolom.

I dok je s majkom bila u dobrim odnosima, s danas 81-godišnjim ocem Džonom Vojtom nikada nije našla zajednički jezik, a dodatno ih je udaljilo to što je on prevario njenu majku. Bila je toliko bijesna na njega da je kroz prozor bacila kompjuter koji joj je otac poklonio, a koji je u to vrijeme bio stvar prestiža.

https://www.instagram.com/p/CDMkITzj74G/?utm_source=ig_web_copy_link

Neobično je to što je htjela da se fotografiše na groblju, a sanjala je da postane organizatorka sahrana, pa je čak završila kurs balzamovanja!

Da nije znala šta želi od života, pokazalo se i kada je napisala kao 16-godišnjakinja:

― Još uvijek sam živa i još uvijek tražim razlog da živim