Četvrtak, 25.04.2024.

Evo kako su se spojili poznati parovi

Subota, 29.08.2020. | Magazin | Muzika | Showbiz

Poznati parovi često svojim ljubavnim životom intrigiraju javnost.

Mnogi od njih su doživjeli neplanirane ljubavne brodolome, a neki su opstali i danas i vole se “kao prvog dana”.

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Ljubav između kćerke Vesne Zmijanac, pjevačice Nikolije Jovanović i Relje Popovića dogodila se na snimanju zajedničke pjesme. Svoju vezu dugo su krili od očiju javnosti, ali je pjevačica ubrzo ostala u drugom stanju, te su lijepu vijest objelodanili, a svoju vezu ozvaničnili i javno.

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Takmičenje “Zvezde Granda” bilo je talično za Nikolinu Kovač i Sašu Kapora, čija je ljubav planula upravo tad. Ovaj par upoznao se na crnogorskoj turneji učesnika popularnog talent šoua, nakon čega su se i zbližili. Pjevač je često govorio kako je svoju sadašnju suprugu upoznao i zavolio na moru. Već osam godina uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su sin Nikolaj i kćerkica Nikoleta.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, nakon čega se između njih rodilo prijateljstvo. Oboje su bili u dugim vezama, Vojin čak i u braku, ali je ljubav između njih bila jača, pa je na kraju krunisana brakom u kom su kasnije dobili bliznakinje Veru i Milu.

Željko i Jovana Joksimović

Poznata voditeljica je jednom prilikom ispričala kako se Željku dopala s leđa, ali njihov prvi susret i nije baš odavao utisak da između njih može da se rodi ljubav. Međutim, kako to obično biva kad sudbina umiješa prste, tako su i oni došli od netrepeljivosti do ljubavi iz snova. Kako su kasnije sami priznali, među njima je na pripremama postojala netrepeljivost. Kako su oboje bili u dugim vezama, raskinuli su sa svojim partnerima i krajem ljeta 2008. javno priznali da su u ljubavnoj vezi. Danas imaju troje djece, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu. Željko iz prvog praka ima kćerku Minu

Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Pjevački par Mia Borisavljević i Bojan Grujić dugo su bile samo kolege iz benda koji su nastupali po Beogradu i šire, a nakon kolegijalnosti i prijateljstva rodila se i ljubav. Iako svoju ljubav još uvijek nisu krunisali brakom, zbog čega se pjevačica često šali da joj je Bojan i dalje dečko, kruna njihove veze svakako je kćerkica Ema koju su dobili.

Jovana Stoiljković i Goran Bogdan

Hrvatski glumac Goran Bogdan i srpska glumica Jovana Stojiljković upoznali su se i zbližili na snimanju hit serije. Svoju vezu dugo su držali u tajnosti, a danas rado javno pokazuju koliko se vole, trudeći se da ipak svoju intimu zadrže za sebe.

Ivana Pavković i Petar Mitić

Još jedan par spojile su “Zvezde Granda”. Ivana Pavković i Petar Mitić takmičili su se u istoj sezoni popularnog talent šoua, u kom su zajedno i stigli do samog finala. Međutim, ljubav se rodila tek nakon završetka takmičenja i to nakon svih turneja i zajedničkih nastupa koje su imali te godine.

Bračni par Biljanu Jevtić i Acu Ilić spojila je ljubav prema muzici koju oboje vole. Njihov prvi susret bio je na takmičenju pjevača narodne muzike davne 1981. godine, da bi se tokom zajedničke turneje 1986. i zbližili. Nedavno su proslavili trideset godina braka iz kog imaju i sina Ivana.

Goca Tržan i Raša Novaković

Jedan od takođe najpoznatijih parova, prije svega zbog razlike u godinama, a onda I zbog ljubavi koja se dogodila na poslu su Goca i Raša. Emocije između pjevačice Goce Tržan i bubnjara Raše Novakovića krunisane su brakom. Iako je Goca starija 14 godina, ovaj par uživa u ljubavi i svakom zajedničkom trenutku.