Petak, 26.04.2024.

Angelina Jolie ljubiteljica klasičnih modnih rješenja

Srijeda, 26.08.2020. | Magazin | Showbiz

Poput brojnih roditelja školaraca širom svijeta, poznata holivudska glumica i velika humanitarka Angelina Jolie i sama se priprema za novu obrazovnu godinu svoje djece, a u kupnji školskih potrepština i u društvu 12- godišnje kćeri Vivienne nije mogla proći nezapaženo objektivima dežurnih paparazzo fotografa.

Slavna ljepotica,nkoja je ove godine proslavila 45 rođendan, velika je ljubiteljica klasičnih modnih rješenja, a vremena kad je svojim butnovnim izdanjima na crvenom tepihu izazivala začuđene poglede ostavila je davno iza sebe.

S godinama staža u holivudskoj industriji, poznata glumica prigrlila je elegantan modni stil te je danas velika ljubiteljica klasičnih komada i ženstvenih kreacija koje u dnevnim varijantama često stilizira kultnim modelima torbi i obućom s dizajnerskim potpisom, što je i ovog puta bio slučaj.

U društvu 12-godišnje mezimice Vivienne, Angelina Jolie ovih je dana uočena u kupnji školskih potrepština još jednom dokazavši kolika je obožavateljica elegantnih natikača s potpisom brenda Valentino, koje se u prodaji nalaze po cijeni od oko 500 eura.

Njezin odabir pao je na model od rafije, a poput inačica u različitoj paleti boja, ističe se detaljem zlatnog logotipa brenda.

Svom omiljenom modelu ljetne obuće Angelina je ovoga puta pridružila laskavi model midi haljine u crnoj boji s opuštenim krojem ovratnika, a cjelokupno izdanje začinila je jednostavnim modelom crne torbe brenda Dior, čija cijena iznosi oko 2.500 eura.