Četvrtak, 28.03.2024.

Anđelka ljubi bivšeg Aleksandre Radović, a evo zašto ga je pjevačica ostavila i kako su izgledali zajedno

Ponedjeljak, 21.12.2020. | Magazin | Showbiz

Glumica i voditeljica Anđelka Prpić je, prema pisanju domaćih medija, nedavno uplovila u vezu sa biznismenom i vlasnikom nekoliko prestolničkih restorana, Srđanom Stojanovićem, koji se svojevremeno zabavljao sa pjevačicom Aleksandrom Radović. Iako Aleksandra nije željela da o toj ljubavi govori za medije, pojedini detalji tada su ipak dospjeli u javnost.

Aleksandra Radović i Srđan Stojanović zabavljali su se dvije godine, a vezu su okončali na ljeto 2017. Tako je odlučila pjevačica, a rastali su se u dobrim odnosima, bez ružnih riječi.

– Posljednjih nekoliko mjeseci Aleksandra i Srđan su imali različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima. Srđan je želio da on i Aleksandra vezu ovekovječe na papiru i vjenčaju se bez pompe i tarapane, ali ona to nikako nije željela. Sa druge strane, Aleksandra je sve češće razmišljala o rastanku zbog čega su na kraju seli da razgovaraju o svemu. Nakon razgovora koji je trajao nekoliko sati, uvidjeli su da ne gledaju isto na budućnost i da zahladnjeli odnosi među njima nisu samo prolazna kriza. Pjevačica je tada rekla da bi najbolje bilo da se rastanu i poručila Srđanu da je sigurna u svoju odluku. Iskreno mu je rekla da je besmisleno da nastavljaju agoniju jer su emocije ugašene – rekao je tada za “Blic” izvor blizak Srđanu i dodao:

Iako nisu imali velikih nesuglasica i svađa, oboje su svjesni da na brak ne gledaju istim očima. Srđan je mirno prihvatio činjenicu da sve ono što su gradili dvije godine pada u vodu. Dogovorili su se da ostanu u kontaktu. On joj je rekao da ne želi da je izgubi kao prijatelja, što je ona prihvatila jer je uz njega mnogo toga prošla posljednje dvije godine. Bez obzira na dogovor da se rastanu, oboje su to teško podnijeli.

Aleksandra je na časove u svoju školu pjevanja dolazila neraspoložena, dok se Srđan rijetko pojavljivao u svom restoranu. Pjevačica je tek prije nekoliko dana počela da vodi uobičajen način života, ovog puta bez Srđana. Koliko god da joj je neobično jer su dugo bili nerazdvojni, ona nijednog trenutka nije posumnjala u odluku da ga ostavi.

Srđan iza sebe ima jedan brak i otac je troje djece, dok Radović iz veze sa Aleksandrom Zeremskim ima kćerku Ninu.

Stojanović je sada, prema pisanju medija, sreću pronašao pored Anđelke, koja se ove godine nakon devet godina braka razvela od supruga Darija Prpića, sa kojim ima sina Jakšu.

Prema pisanjima, Anđelka je sretna i zadovoljna i često sjedi u lokalu svog novog dečka.