Srijeda, 23.10.2024.

Demi Moore pokreće emisiju o seksu! ‘Slušajte muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte savjete koje ću vam dati’, poručila im!

Srijeda, 12.08.2020. | Magazin | Showbiz

Iako se pisalo kako se glumica i supruga glumca Ashtona Kutchera, Mila Kunis, izgladnjuje već godinu dana koliko ju je pogodila knjiga ‘Inside Out’, Ashtonove bivše supruge, glumice Demi Moore, Demi očito nema namjeru stati s provokacijama.

Podsjetimo,  Demi je objavila memoare pod nazivom ‘Inside Out’ u kojima govori o svom djetinjstvu, osobnim borbama, ali i ljubavnom životu. Ovo pitonje je naravno najviše zanimalo javnost, pogotovo zato jer su Demine veze, ponajviše ona s Ashtonom uvijek izazivale kontroverzu. Demi u knjizi tvrdi da ju je Ashton varao i nagovarao na seks u troje i to nakon što je imala spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće. Ashton je pak indirektno rekao da je sve laž, no to nije smanjilo dramu nastalu u vezi knjige.

Ipak, drama i kontroverza je očito nešto što Demi želi jer sada pokreće i erotski podcast ‘Dirty Diana’ u kojem će otvoreno govoriti o ženskoj seksualnosti i poticati parove da isprobavaju nove stvari. Zanimljivo da je Ashtonu predbacila seks u troje, a sada će to izgleda savjetovati svojim slušateljima.

U svakom slučaju, svojim je obožavateljima ova seksi 57- godišnjakinja ponosno poručila sljedeće: ‘Slušajte me muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte sve intimne savjete koje ću vam dati. Želim poručiti svima da istražuju i budu otvoreniji u seksualnom životu. Da se ne boje probati nove stvari, da se ne srame reći što i kako žele. Moj cilj je da nakon što poslušate emisiju, poželite istog trena uskočiti u krevet s partnerom’ te je dodala: ‘Muškarcima je podjednako teško jer mi žene ne znamo svaki puta reći što u seksu želimo. Naravno da vas muškarac neće moći zadovoljiti ako mu jasno ne date do znanja o čemu maštate. Ponekad mislimo da je našoj seksualnosti mjesto isključivo unutar četiri zida, ali moramo pričati o tome. I ja sam se bojala reći što me uzbuđuje, ali sada više nemam taj problem. U nastavku ću vam pričati o tome, saznat ćete i neke detalje koji su se dogodili iza moja četiri zida’.