Ponedjeljak, 20.05.2024.

Lana Jurčević poslala snažnu poruku uz hešteg #StvarnaJa

Utorak, 11.08.2020. | Magazin | Muzika | Showbiz

Lana Jurčević bez kompleksa pokazala je celulit pod heštegom #StvarnaJa te time poslala snažnu poruku svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Pjevačica  je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj samouvjereno pozira u dvodijelnom kupaćem kostimu bez fotošopa, te pokazala da i ona ima celulit i višak na trbuhu.

https://www.instagram.com/p/CDdzR8FnUUM/?igshid=13yoluirbv6xc

Pozvala je i druge žene da joj se pridruže u objavi svojih nesavršenih fotografija pod heštegom #StvarnaJa čemu su se mnoge poznate ličnosti iz regiona kao i Lanine pratiteljice sa oduševljenjem odazvale.

“Ti si Lana toliko divna da jednostavno tvoja duša i oči pričaju umjesto tebe”, “Bravo za iskrenost”, “Bravo Lana”, “Divna si”, samo su neki od komentara.

Lana je pokazala svoj trbuh i celulit, poručujući da se niti jedna žena ne bi trebala stidjeti svojih nesavršenosti i potom pokrenula kampanju.

“Još mi nije jasno što se od jučer dogodilo. Osim takve ljepote i zahvalnosti što imam ovu poziciju i ovu mogućnost da na ovaj način pričam s vama i pomičemo kamenčić po kamenčić”, tim riječima je počela svoju video obučena u široku majicu bez trunke šminke, a zatim i priznala da je emotivka te da se raspekmezi kad se dogode ovakve situacije. “Mogla sam izrezati i izbaciti to, ali eto to sam #StvarnaJA
Pliz, pišite i dalje svoje priče. Svatko od vas isto ima utjecaj, itekakav”, poručila je pjevačica.