Srijeda, 23.10.2024.

Melania više nije prva dama, ali je i dalje najbolje obučena žena svijeta: Ovo su njena najljepša izdanja u toku 4 godine Trumpovog mandata i ne znamo koje je bolje!

Nedjelja, 08.11.2020. | Magazin | Showbiz

Sjedinjene Američke Države dobile su novog predsjednika i novu prvu damu – Josepha i Jill Biden, dok gospodin i gospođa Trump broje svoje posljednje sate u Bijeloj kući. Jedno je sigurno – teško da će Jill Biden moći da parira Melaniji Trump kada je riječ o stilu i neponovljivim modnim kombinacijama.

Lijepa Slovenka je jedna od najbolje obučenih žena svijeta, a da nije riječ o pukom hvalisanju, dokazivala je iz dana u dan tokom četiri godine Trumpovog mandata.

Situacije u kojima je Melania napravila pogrešan modni izbor mogu se nabrojati na prste jedne ruke, a modni stručnjaci su saglasni u ocjeni da nepogrešivo zna da stavi sebe u centar pažnje, a da ipak ostane u granicama otmjenosti i elegancije.

Ovgo puta prisjećamo se nekih od njenih najupečatljivijih i najboljih izdanja kao prve dame Amerike, a nadamo se da ćemo uprkos tome što više nija na političkoj sceni, i dalje imati prilike da je ponekad vidimo u javnosti u jednako dobrim kombinacijama.

U našoj galeriji pogledajte Melanijine kombinacije!