Srijeda, 23.10.2024.

Počinje četvrta sezona najpopularnijeg rijaliti programa na našim prostorima

Ponedjeljak, 07.09.2020. | Magazin | Showbiz

Četvrta sezona rijaliti programa “Zadruga” počela je sinoć na programu TV Pink spektakularnim otvaranjem uz veličanstveni vatromet koji je tačno u 21.00 osvijetlio imanje u Šimanovcima.

Sve po svjetskim standardima i na najvećem nivou, a nakon vatrometa nastupila  je i grupa plesača koji su bili obučeni u specijalne kostime. Gledaocima se prva obratila voditeljica Dušica Jakovljević, a pored Dušice, voditelji ove sezone kako saznajemo su: Darko Tanasijević, Milan Milošević i naš poznati glumac i stand up komičar Dragan Marinković- Maca.

Rijaliti će kao i do sada trajati deset mjeseci, zadrugari će imati nove zadatke, susrest će se i oni koji nisu razgovarali, a prostor u kojem će boraviti je potpuno renoviran.

Najveće iznenađenje Zadruge 4 su naša poznata pjevačica Rialda Karahasanović te majka pobjednice prve sezone ovog rijalitija Kije Kockar, Nadica Zeljković.

U rijaliti je ušao i naš poznati glumac, model i influenser Kenan Tahirović.

Ne sumnjamo da će i ova sezona biti zanimljiva i da će zaintrigirati sve gledaoce kraj malih ekrana.

Nove učesnike  Zadruga 4 pratit će mjesecima 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova.
Kako je i sama voditeljica Dušica rekla u najavi, sezona novih dostignuća te najnovije tehnologije.


Pobjednica prethodne sezone, atraktivna  Iva Grgurić koja dolazi iz susjedne nam Hrvatske, otvorila je sezonu uz rečenicu “ Igre mogu da počnu”. Naime utrka je za nagradu od 50 000 eura koju osvaja zadrugar koji posljednji ostane u “bijeloj kući”.

https://www.instagram.com/tv/CEzm1zNFUJi/?igshid=16vo16hnmcwyr