Četvrtak, 18.04.2024.

Manifestacija ‘Dobro slaži i ostani živ’ ove godine u online izdanju

Petak, 06.11.2020. | Kultura | Magazin

Jedinstvena manifestacija poštenih ljudi u laganju “Dobro slaži i ostani živ”, koja se održava već osamnaestu godinu zaredom, zbog situacije uzrokovane pojavom koronavirusa održat će se u online izdanju u subotu, 7. novembra.

“S odabranom skupinom osoba koji su dugogodišnji ljubitelji ovog događaja smo već pripremili video koji će svoju premijeru imati 7. novembra, u 20 sati, na dan kada se manifestacija inače trebala održati”, kazala je za Fenu organizatorica manifestacije Marija Vukoja.

Dodala je kako je ovogodišnje izdanje revijalnog karaktera, bez žirija.

“Na manifestaciji će sudjelovati višegodišnji dosadašnji pobjednici te oni koji su osvajali ostale nagrade. Svi sudionici će biti nagrađeni prigodnim poklonima kao znak zahvale za sudjelovanje pod ovakvim uvjetima”, pojasnila je organizatorica.

Istaknula je kako se nada da će se situacija u budućnosti stabilizirati te kako će iduće godine ponovno održati manifestaciju na način kako je to bilo i ranije.

Svake godine, druge subote u studenom održava se spomenuta manifestacija. Prvo natjecanje manifestacije “Dobro slaži i ostani živ”, bilo je 2003. godine