Srijeda, 23.10.2024.

Kanye West moli za oprost Kim Kardashian?! Da li će mu Kim preći preko izgovorenih riječi?

Četvrtak, 06.08.2020. | Magazin | Showbiz


Nakon što je reper Kanye West odlučio ne uzimati prepisane lijekove za svoj bipolarni poremećaj, zbog čega mu je sve lošije, on i njegova supruga Kim Kardashian od svog braka još nisu odustali.

Iako su mediji pisali kako je njen put u Cody u Wyomingu, kada je 39-godišnja reality zvijezda snimljena uplakana, bio zapravo njen oproštaj sa suprugom, kao i da je tom prilikom 43-godišnjem reperu u lice odlučila reći da je njihovom braku došao kraj, čini se da to i nije tako.

Izvori bliski Kim Kardashian i Kanye Westu otkrili su kako reality zvijezda ipak nije odustala od njih i njihove ljubavi, kao i da je spremna poraditi na tome da spasi svoj brak. 

Nakon što je Kim napustila Cody, ona i Kanye dosta vremena provode razgovarajući putem telefona. Prije puta, bila je spremna okončati njihov brak, međutim stvari se iz dana u dan mijenjaju, te je razvod posljednja opcija za Kim.

Nakon javnog blaćenja supruge Kim Kardashian i njene porodice, Kanye West se pokajao za izgovorene riječi.


NEKO MU TREBA POMOĆI!

‘”Kim me želi strpati u ludnicu”, bile su riječi poznatog repera.

Kanye joj je predložio da odu zajedno na porodično putovanje i Kim je pristala. Ona želi napraviti sve što može da spasi njihov brak, iako je sve poprilično komplikovano. Kim želi da on potraži pomoć, što Kanye još uvijek nije spreman. I sama je svjesna toga da brak možda neće moći spasiti, ali spremna je potruditi se zbog djece.

Porodice Kardashian-Jenner žele pomoći Kanye Westu, smatrajući da  treba da potraži potrebnu pomoć, jer su itekako zabrinuti za njegovo psihičko zdravlje.


‘”Kim je rastrgana i posljednja stvar koju želi je biti rastavljena sa četvero djece. Svjesna je da je finansijski sigurna, ali zabrinuta je zbog djece i njihovog odrastanja.”