Srijeda, 23.10.2024.

Ana Nikolić i Rasta su već izvjesno vrijeme u svađi, a evo kako je sve počelo i gdje su se upoznali!

Petak, 04.09.2020. | Magazin | Showbiz

Brak između estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste davno je završena priča, iako su počeci slutili na dug zajednički život. Iz braka imaju kćerkicu Taru koja je cantar njihovog svijeta.

Ana se nedavno prisjetila kako je izgledao njen i Rastin prvi susret pa progovorila o tome pred kamerama.

U njegovom studiju sam bila strah i trepet. Meni nešto nije išlo pred album, pa su mi moji poslovni saradnici predložili da se raspitam o njemu, a ja sam mislila da treba da tražim nekog Ristu, čudno mi je bilo ime Rasta. Prvi put sam otišla sa naočarima, nesređena, vjerovatno nakon nekog provoda. Rasta mi je pustio neke pjesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a ja sam skakala i vrištala nakon što sam čula svaku.

Jedna od njenih najpopularnijih pjesama sa tog albuma jeste ,,Labilna” koju je Rasta prvobitno napisao za sebe, ali kako je Nikolićeva bila oduševljena tom pjesmom, reper joj je poklonio.

Taj album je donio prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpjevala, a da to nije Marina Tucaković – kaže pjevačica i dodaje da joj je najvažnije bilo da kada se desi ljubav, da se ostvari kao majka sa osobom koja joj je i prijatelj:

Ja bih voljela da smo ostali u braku. Imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni na našoj ljubavi jer je donijela nešto najsavršenije na svijetu, a to je kćerkica Tara.