Četvrtak, 28.03.2024.

Ona je kćerka poznatog pjevača, a rijetki su oni koji to znaju

Subota, 04.07.2020. | Magazin | Showbiz

Hana Huljić, najmlađa članica najpoznatije kantautorske porodice, kćerka muzičkog tandema Tončija i Vjekoslave Huljić pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu i opravdano zaradila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Hana Huljić uživa u ljetu na omiljenoj plaži. Mlada muzičarka pohvalila se fotografijom koja je otkrila njenu savršenu figuru. Pozirala je u kupaćem kostimu i perajama. Zbog svoje ljepote i ženstvenosti često je angažiraju u modnim kampanjama.

Hana je ranije izjavila da nadahnuće za svoj odjevni stil pronalazi svugdje oko sebe. To može, kaže, biti samo neki detalj koji je vidjela u trgovini, na nekoj reklami, na ljudima po gradu, u časopisu. U kupovinu joj je najdraže ići s mamom ili s prijateljicom, a nekad joj odgovara da je sama.

Premda se muzikom bavi otkad zna za sebe, donedavno Hana nije imala namjeru izvoditi vlastite pjesme jer je bila koncentrirana na komponovanje klasične muzike, čime se većinom bavila nakon što je završila Umjetničku akademiju u Splitu. Nedavno je predstavila svoju treću pop pjesmu pod nazivom ‘Sedmo nebo’.