Četvrtak, 28.03.2024.

Adele istaknula nevjerovatnu novu figuru ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

Utorak, 01.09.2020. | Magazin | Showbiz

Adele je fotkom na Instagramu htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji se ove godine otkazao zbog pandemije koronavirusa, no odabir frizure i badića brojnima nije dobro “sjeo”.

Pjevačicu Adele napali su mnogi nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s uzorkom zastave Jamajke. Adele je fotkom htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji se ove godine otkazao zbog pandemije koronavirusa, no odabir frizure i badića brojnima nije dobro “sjeo”.

Kosu je svezala u male punđice, a javilo joj se nekoliko obožavatelja koji tvrde kako je takva frizura zaštitni znak Afroamerikanaca širom svijeta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adele želi dobiti simpatije na račun Afroamerikanaca.

Dok je s jedne strane napdaju, nekolicina obožavatelja stala je i u njenu obranu. Oni tvrde kako je Adele fotkom samo htjela pokazati svoju nevjerovatnu novu figuru nakon što je izgubila čak 45 kilograma. Njen izgled usporedili su i s onim pjevačice Katy Perry, a žustra rasprava na društvenim mrežama i dalje ne jenjava.

Adele je u maju ove godine objavila fotografije kojima je šokirala mnoge nakon što je pokazala novu liniju. Bivši osobni trener popularne pjevačice otkrio je kako je takmičarski duh koji ima Adele ključ njenog novog izgleda. Adele trenutno živi u SAD-u, a ima osobnog trenera te se hrani prema posebnom režimu kako bi zadržala svoju vitku liniju.